Huisarts in opleiding – Huisartsenpraktijk Stad & Ambt – Vollenhove

Huisartsenpraktijk Stad & Ambt

Telefoonnummer: (0527) 241 290

  • voor contact met de assistente blijft u aan de lijn
  • bij  een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor het inspreken van herhaalrecepten kiest u optie 2

voor medische noodsituaties buiten praktijktijden belt u met
huisartsenpost Emmeloord   (0900) 333 6 333

 

Terug naar overzicht

Huisarts in opleiding

Met ingang van 1 maart 2021 zijn wij een opleidingspraktijk voor huisartsen.

Op die datum begint dokter Kaptijn met haar jaar als huisarts in opleiding in onze praktijk. Mevrouw Kaptijn heeft haar opleiding tot arts voltooid en zal zich verder specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Zij heeft na haar artsenopleiding al veel ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp van het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

Onder supervisie van de vaste huisartsen verricht zij in onze praktijk alle werkzaamheden die u van een huisarts gewend bent. In het begin kan dit soms wat meer tijd vragen. Ook kan het voorkomen dat zij tussentijds overlegt met een van de vaste huisartsen.

Voor opleidingsdoeleinden worden soms beeldopnames van consulten van de huisarts in opleiding gemaakt. Voorafgaand aan het consult wordt u hiervoor om toestemming gevraagd. Deze opnames worden uitsluitend gebruikt voor opleidingsdoeleinden. Patiënten worden niet herkenbaar in beeld gebracht.

Als u bezwaar heeft om door haar gezien te worden, dan kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak. De assistente maakt dan een afspraak bij een van de andere artsen.

Publicatiedatum: 15-02-2021