Afspraken – Huisartsenpraktijk Stad & Ambt – Vollenhove

Huisartsenpraktijk Stad & Ambt

Telefoonnummer: (0527) 241 290

  • voor contact met de assistente blijft u aan de lijn
  • bij  een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor het inspreken van herhaalrecepten kiest u optie 2

voor medische noodsituaties buiten praktijktijden belt u met
huisartsenpost Emmeloord   (0900) 333 6 333

 

Afspraken

Afspraken maken

Wij vragen u om afspraken zoveel mogelijk telefonisch te maken. Om u bij de juiste zorgverlener in te plannen vraagt de assistente naar de reden van de afspraak. Wanneer u een afspraak voor dezelfde dag wenst belt u dan voor 10:00 uur ’s ochtends.

E.H.B.O

Voor eerste hulp kunt u tijdens praktijktijden bij ons terecht. We vragen u vooraf even te bellen zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Spreekuur huisarts

Het spreekuur van de huisarts gaat op afspraak. Voor een consult reserveren wij tien minuten. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak.

Telefonisch spreekuur huisarts

De assistente is opgeleid om een groot deel van uw vragen direct te beantwoorden. Alle gegeven adviezen worden altijd nog door de huisarts gecontroleerd. Voor telefonische vragen die alleen door de arts beantwoord kunnen worden, wordt u ingepland voor het terugbelspreekuur. U wordt dan aan het einde van het ochtendspreekuur door de huisarts teruggebeld.

Praktijkondersteuner

In onze praktijk zijn praktijkondersteuners (POH) werkzaam. U kunt bij onze POH’s terecht voor onder andere bloeddrukcontrole, diabetes controle, astma en COPD. Ook hebben we een POH die opgeleid is voor het verlenen van psychische zorg aan volwassenen en jeugd. De assistente maakt zo nodig een afspraak voor dit spreekuur.

Spreekuur van de assistentes

Een groot aantal handelingen en onderzoeken worden in de praktijk door de assistentes uitgevoerd. De assistente maakt zo nodig een afspraak voor dit spreekuur.