E-consult – Huisartsenpraktijk Stad & Ambt – Vollenhove

Huisartsenpraktijk Stad & Ambt

Telefoonnummer: (0527) 241 290

  • voor contact met de assistente blijft u aan de lijn
  • bij  een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor het inspreken van herhaalrecepten kiest u optie 2

voor medische noodsituaties buiten praktijktijden belt u met
huisartsenpost Emmeloord   (0900) 333 6 333

 

E-consult

Met een E-consult kunt u online met korte medisch-inhoudelijke  vragen bij ons terecht. Wij streven ernaar om online vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Bij onze praktijk kunt u zich voor het online vragen stellen aanmelden bij het patiëntenportaal (zie ook de informatie “Vragen stellen” hieronder). Als u zich aangemeld heeft en wij uw identiteit geverifieerd hebben krijgt u via dit portaal toegang tot het online vragen stellen.

Let op! E-consult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisartsenpraktijk op.

Het nieuwe patiëntenportaal

Vanwege toegenomen eisen rond de beveiliging van medische- en persoonsgegevens zijn wij overgegaan op een nieuw patiëntenportaal. Het is noodzakelijk dat u een nieuwe account aanmaakt met een uniek e-mail adres en wachtwoord.

U kunt digitaal herhaalmedicatie aanvragen via ons nieuwe patiëntenportaal, hiervoor moet u naar de website www.huisartsenpraktijkstadenambt.uwzorgonline.nl. Ook op onze website kunt u diverse directe links vinden naar onze extra beveiligde patiëntenomgeving.

Na registratie zullen wij uw identiteit verifiëren. Zodra we overtuigd zij dat uw aanvraag correct is, krijgt u toegang tot het portaal en uw gegevens. Naast de mogelijkheid tot het aanvragen van herhaalmedicatie, kunt u ook uw dossier inzien en e-consulten aanvragen.

U kunt het portaal ook gebruiken  middels een app op uw mobiele apparaat. Download dan de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Het is belangrijk te beseffen dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen dragen voor het verkeerd terechtkomen van medische informatie nadat het uit onze beveiligde omgeving is gedownload.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online