Locaties – Huisartsenpraktijk Stad & Ambt – Vollenhove

Huisartsenpraktijk Stad & Ambt

Telefoonnummer: (0527) 241 290

  • voor contact met de assistente blijft u aan de lijn
  • bij  een noodsituatie kiest u optie 1
  • voor het inspreken van herhaalrecepten kiest u optie 2

voor medische noodsituaties buiten praktijktijden belt u met
huisartsenpost Emmeloord   (0900) 333 6 333

 

Locaties

Locatie Vollenhove

Dit is onze hoofdlocatie  gevestigd aan de Weijert 40 te Vollenhove. Op deze locatie is een uitgiftepunt van medicatie van DoktersApotheek. Deze locatie is het gehele jaar op werkdagen geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Per 1 april 2021 zal op locatie Vollenhove een uitgifteautomaat voor medicatie van DoktersApotheek aanwezig zijn. Na aanmelding kunt u uw medicatie hier 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen. U kunt zich bij deze service aanmelden middels het aanmeldformulier uitgifteautomaat

Locatie Sint Jansklooster

In Sint Jansklooster hebben we een dependance aan de Molenstraat 27-K. Om “zorg op het dorp” te behouden hebben we hier op gezette tijden spreekuur.

Op maandag, woensdag en vrijdag is er de hele dag een huisarts aanwezig. Op dinsdag en donderdag is er een ochtendspreekuur. Er wordt hier ook spreekuur gedaan door onze assistentes, praktijkondersteuners, de logopedist, de psycholoog van Mindfit en de fysiotherapie. Wanneer er geen huisarts aanwezig is kunt u altijd terecht bij onze locatie Vollenhove.

Er is geen uitgiftepunt voor herhaalmedicatie in Sint Jansklooster, hier staat wel een uitgifteautomaat voor medicatie van DoktersApotheek. Na aanmelding kunt u uw medicatie hier 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen u kunt zich bij deze service aanmelden middels het aanmeldformulier uitgifteautomaat

De locatie Sint jansklooster is tijdens de zomervakantie gesloten.